HiranurA
Merhaba , cumartesi günü havuzlu han bebe ceyiz sarayın'dan alışveriş yaptım , eksiklerim kalmış malesef o kadar çeşit arasından kaybolunca alıcaklarımıda unuttum :) Akşam sosyal medya sayfalarına ulaştım pazar günleri açık olduklarını fakat mağazalarına havuzlu han irfaniye çarsısı kapısından giriş yapabilceğimi söylediler pazar günü sorunsuz olarak daha rahat sekilde ulaştık ve çok rahat sekilde alışverişimi yaptım. Daha önceden pazar günleri açık değilmiş fakat 3 aydır bebe ceyiz sarayı olarak pazar günleri hizmet vermeye başlamışlar .
Öncelikler neler aldım ;
*Hastane çıkışı 5 parça almıştım ek olarak 10'lu set aldım , mağaza da yok yoktu biraz zor oldu ama aziz bebe hastane çıkışı 10 parçalı setinde karar verdim en sonunda :) (Aziz bebe markasından %20 ye yakın indirimleri mevcuttu)
*Bakım ürünlerinin fiyatları uygunmus acıkcası eve gidince internette fiyatları karsılastırdım fırsat bu fırsat gelmişken ek olarak chicco da kozmetik ürünlerinide tamamladım :) ( Chicco da set yapmışlar çanta hediyeli 80 TL nakit fiyatı ve çanta hediyeliydi kaçıramazdım :)
*Evde yer sıkıntımız olduğundan küvet alamamıştım cumartesi günü mağazada katlanır küvet mevcuttu katlanır küvet aldım
*Battaniye almıştım fakat müslin battaniye almamıştım çeşitleri ve modelleri cok hosuma gitti acıkcası 2 tane müslin aldım
Kasada nakite %10 indirim yaptılar acıkcası daha bir kaç sey alıcaktım aldığım badi ve pijama takımı sayılarının az oldugunu düşünüyordum yeterli oldugunu söylediler gerçekten bu davranışları cok hoşuma gitti ek olarak .