FerdaH53 BabyY2 Mevaninannesiii 11 12 gibi demişlerdi 16 da falan belli olmuştu heralde tam orasını hatırlamıyorum da net bı şekilde belli olmustu
Saelif Mevaninannesiii detayli ulturasyon bu kiza benzetti kesin bise dememis hayirlisi olsun canim rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin yavrularimizi
Mevaninannesiii Saelif amin inşallah canm rabbim isteyen herkese tattirsin acaba detaylidan sonra değişen olmuş mudur😀alışverişe başlasam.mı
Hanife_ tugurs ilk oğlumda doğru çıktı şimdi 3 elti ve bir görümce hamileyiz 3 müzün ki doğru çıktı bı eltimin çıkmadı
Saelif Mevaninannesiii yani kesin bise dememiski bilemedim valla bi kac kes daha git sor solesin kesin bise Ona göre al bence 😊
Mevaninannesiii Saelif randevu bulabilirsem iki haftaya yine gideyim bakalım ozamana kadar bişey almayayım bu gidişle de alamicak gibiyim🙈😬
kendincebirii tugurs ben 5+5 haftalığım Çin takvimini bende yaptım erkek dedi bana bakalım cinsiyeti ne olacak merak ediyorum😍👼🏼
Saelif Mevaninannesiii devletemj gidiyosun canim ben ozele gidiyorum hemen soluyolar devlete bu ayin 21 de gidicem insallah