Esraeker Burun kaşıntısı yaşayan var mı hamile olduğumu öğrendiğimden beri deli gibi burun kaşıntım var
Clover Esraeker ben cok alerjigim ve malesef burun kasıntım cok arttı. Bunun 2 sebebi var birincisi hamileyken alerji olma ihtimali artiyor mesela benim limona alerjim yoktu simdi dokununca kızarıyorum.dr zaten dikkatli olmamı soylemisti.ikincisi ise damarlaeın genisleyip hassaslasması.burnundaki damarlar daha duyarlı hale geldigi icin alerjenlerfen daha cok etkileniyorsun.hatta hamilelerin burnu kanaması normal olarak gorulur.
seydanurceyhan Benim hamilelikten degil ama benimde burnum surekli kasiniyo doktora gorundugumde bsye alerjin var alerji testi yaptir demisti seninde hamilelikten bsyee alerjin baslamis olabilir bi kulak burun bogaza gorunup alerji testi yaptir canim
Esraeker seydanurceyhan hamilelikten hormonlardan falan diye düşünüyodum hep 🤔 Alerji hiç aklıma gelmedi sağol canım
Elizz Ay benimdee Bende sadece bende var sanıyordum 😂 kime sorsam yok bende diyordu da . Burnumun ucu hele sanki tüy sürtüyorlar 🤔 birde bende çok kulak tıkanması oluyor deli oluyorum bu ikisine .. Ikisi de hamileligimden sonra oldu 😑
Esraeker Damla________ sağlığı yerinde olsunda hiç önemli değil benim için ama eşimde hep ben kız babası olucam içime doğuyo sanki diyo hayırlısı kızı da melek erkeği de melek 😇🙏🏼😍😌