seyma18_ Kızlar 18+3 haftamdayim henüz sağlık ocağı kontrolüne gitmedim sadece folik asit kullandım ve bıraktım vitamin kan ilacı falan ya da ne bileyim ek bişey kullaniliyor mu ben bilmiyorum kimsede bişey yazmadı
nanna seyma18_ folik asit c vitamini d Vitamini içinde bir çok vitamin ve balık yağı olam ı mom demir ilacı ve magnezyum🥶 Çok mu oldu😂
kahvesever__ seyma18_ bana da yazmadı doktorum şuan gerek yok demişti gerek olursa yazarım demişti 18+1 bende
Ilayda1 seyma18_ 30.hafta magnezyum balık yağı d vitamini multivitamin(prenatal life) Prilam dr ve hamileliğimin ilk gününden beri beni yalnız bırakmayan coraspin 😂😂 Benim değerlerim normal olduğu için demir ve kan ilacına başlamadılar çok şükür ama 2 hafta sonra kontrolüm var ozaman başlarlar mı bilmiyorum 🤷🏻♀️
seyma18_ Ilayda1 prilam bende kullandım ilk haftalarda şimdi şükür kullanma ihtiyacı duymuyorum teşekkür ederim bu arada
Karadenizli_ seyma18_ bende 3.ay bittikten sonra multivitamine başladım (elenetal2) 20. hafta da kan ilacı+d vitamini+b12 başladım. kalça ağrılarım oldu 25ten sonrada magnezyum ve kalsiyum almaya başladım.
seyma18_ Karadenizli_ hm anladım canım teşekkür ederim benimde kalça ağrılarım oluyo o neden oluyomuşki
Mrvklnc @"seyma18_ D-C vitamini, multivitamin, 7.aydan sonra demir ilacı hepsini doğuma kadar kullandım ben
Karadenizli_ seyma18_ magnezyum ve kalsiyum eksikliği dedi doktor. onları içmeye başlandıktan sonra hafifledi. geceleri oluyor benim ağlayacak boyuta getiriyordu ağrılar.
seyma18_ nevarneyokk hay maşallah vitaminmi hepsi bunların hiçbirinin adını bile duymamıştım ilk gebeliğim hicbisey bilmiyorum😅😅
nevarneyokk seyma18_ Decavit ve regnesis gün aşırı biri omega 3 biri vitamin yine tam bilmiyorum gynoferon demir- kan ilacı magnorm günde iki kez suda eriyen magnezyum tableti Evet hepsi vitamin :)
babygeldi Devit-3 Decavit Gynoferon Bunlar d vitamini ve demir ilacı 16.haftamda doktorum yazdı 12. Haftaya kadar da folik asit kullandım