Piraye2021 Bizde 32+4 olduk, çok zor geçen bir hamilelik oldu benim için, tek başına ayakta durmaya çalışan bir anne olarak gerçekten çok zor onu bırakın iki gün önce merdivenlerden düştüm akşam di hemen taksi çağırıp acile gittim nts ye bağladılar bebeğin kalp atışlarına baktılar felan herşey yolunda gidiyordu, sabahına tkr bir doktora gittim ultrason ile baktı yine bir sorun yoktu çok şükür, Allah korudu resmen, gerçekten hani öyle sert sırt üstü düştüm ki dedim tamam hani kaybettim o an çok korktum ama şükürler olsun birşey olmadı, ama vücudumun her yeri mosmor sırtım komple morarmış kollarım yine öyle, Sırt kemiklerim düşmenin etkisi ile çok ağrıyor sabaha kadar uyuyamiyorum, Rabbim biz iki canlılarin yardımcısı olsun gerçekten baştan sona çok zor, hani kendini bırak bide çevrendeki insanlar ile de uğraşmak yok mi beni bitiriyor, bende böyle günler geçiriyorum kızlar inşallah tek nefeste bebişleri kucağınıza alırsınız sağ salim inşallah bana da dua edin nolur gerçekten zorlu bir dönemdeyim. 🤍🌺