Umutluanne1 mhtpmhtp inşallah canım yaa duaya çok ihtiyacım var çok mutlu olurum dua edersen Allah razı olsun 🤲
mhtpmhtp Umutluanne1 hımm anladım canım ben iki tedavimdede hiç olmadım ondan sordum yumurta toplama öncesi yaptırmıştım sadece. İlaç olarak neler kullandın transfer sonrası
Umutluanne1 mhtpmhtp 3 günde bir proluton yarım vuruldum , günde 1 coraspin , sabah öğlen akşam 2 ser tane estrofem , 1 tane folik asit , gece yatarken çeyrek prednol progestan öğlen 2 gece 2 kullandım canim
mhtpmhtp Umutluanne1 aynıymış canım hemen hemen ilaçlarımız ben progestan iğne ve progestan fitil 3 kez günde kullandım. Canım hayırlısı hakkında inşallah güzel dönüşler yaparsın 💐☺️☺️
mhtpmhtp Umutluanne1 yaaa😔😔 çok zor ama üzme kendini kuzum vardır Rabbimin bir bildiği😔3. tedavin içinde İstanbul’a gelmeyi düşünürsen doktorla ilgili konuşabiliriz.
Nil1308 Umutluanne1 canımm rabbım tez vakıtte dogal yoldan veya vesıle yollardan nasip etsın saglıkla hayırlarla kavusursun ınsaallah rabbım gonlune teslımıyet versın ınsaallah 🤲🏼🤲🏼
Umutluanne1 mhtpmhtp Canim şuan maddi olarak İstanbul’a gelip gitme durumumuz yok . Eşim de askeri personel göreve gidecek o yüzden kalan son embiriyolarimi değerlendirmeyi düşünüyorum … Umarım 3. Son olur artık çok üzücü yaa
mhtpmhtp Umutluanne1 Malesef canım hem maddi hem manevi insanı çok yoruyor. Dondurulmuş varsa tabiki değerlendir canım inşallah kesinlikle son olsun Rabbim kucağını doldursun🤲🤲 bir dahakine kadar beslenmene dikkat et canım vücudunu en iyi şekilde hazırla zararlı hiçbirşey yememeye çalış omega falan kullanabilirsin ne zaman tedavin bilmiyorum ama 2 3 ay önceden mutlaka vücudunu sağlıklı beslenerek hazırlamanı tavsiye ederim
Ikigozumuncicegiii Umutluanne1 çok geçmiş olsun Naçizane bı tavsiye m olacak benim de bir başarısız denemem oldu ikinci transfer öncesi iki günlük de olsa afyon termal kaplıcaları na gittik Sıcak suların iyi geldiğini duymuştuk ise yaramasa da vücudumuz rahatlar dedik Fiyatları da makul kaplıcaların Yeni denemeden önce bı değerlendirin Allah yüzünüzü güldürsün inşallah
Umutluanne1 mhtpmhtp Dikkat ederim canım beslenmeme zaten normalde de abur cuburla çok aram yok sebze meyve severiz ama neden böyle oluyor anlamıyorum çok ağır imtihan gerçekten Rabbim bu yoldaki herkesin imtihanı kolaylastirsin insallah 🤲😔😔
Umutluanne1 Nil1308 amiiin canım inşallah sağol Allah razı olsun 🤲 senin de bebeğin sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah 😍
Nil1308 Umutluanne1 allah razı olsun yaşın kac kac yıllık evlısın bılmem ama bende uzun zaman sonra nasiplendım ınsaallah dileyen herkese nasip olsun 🤲🏼