Umutluanne1 Kızlar kan tahlilimi verdim sonuç bekliyorum heyecandan olucem 2. Denemem nolur dua edin 🤲haber ver diyen herkesi etiketliyorum buraya beraber bekleyelim @Tettyy @Deletedmom2265 @Aden3547 @Deletedmom_33 @Civcivinannesiii @Anneyim42 @Sarikan93 @mhtpmhtp ♥️😘😍😍😍
balbebek412 Umutluanne1 insallah hayirlisi ile simsiki tutunmustur bebeis, saglikla kucagina almayi nasip etsin allahim ♥️
Kele-bekler1 Canımm beniiim hersey gönlünce olsun insallah olumludur benim içime öyle doğdu🤲🏻🥰 Umutluanne1
Umutluanne1 balbebek412 amiiiin Allah’ım razı olsun bin kere tüm isteyen kullarına sonuna kadar gidip kucağına almayı nasip Etsin inşallah 🤲😍
Siyahgokyuzu Umutluanne1 kuzuuuum pozitffff arkadasim col sevindim dusuk deger diye modun dusmesin… iki gun sonra yine ver 🥰🥰bu sefer artacak deger inaniyorum ben
Umutluanne1 Kele-bekler1 Allah razı olsun canım benim yaa 🤲16.64 çıkmış sonucum . Pazartesi günü ovitrelle vurulmuştum umarım onun etkisi değildir . İlkinde de vurulmuştum 7 çıkmıştı bunda artış var 🤲
Umutluanne1 Deletedmom2265 ama işin kötü tarafı ben pazartesi günü yarım doz ovitrelle vurulmuştum onun etkisi olabilir mi diye düşünüyorum . İlkinde de vurulmuştum 7 çıkmıştı bunda artış var
Kele-bekler1 İnşallah cok daha fazla yükselir kuzumm beniim insallah seninledir bebegiiin🤲🏻❤️ Herşey gönlünce olsun canımm benimm Umutluanne1