Sevib Kızlar suyum geldi sandım hastaneye gittim suyum gelmemiş ama sancım çıktı yatış vericeklerdi evde çekmek istedim sancımı şimdi geldim ara ara vuruyor nst de 60 ı gördüm dualarını esirgemeyin inşallah hepimiz kolayca atlatırız doğumlarımızı
Iscn Sevib hayırlı bir şekilde doğumunuz olur inşallah hiç korkmayın Allah o gucu veriyor sancı geldiğinde derın nefes alıp verin nefesınızı tutmayın bol yuruyon zor bunlar ama sizin yararınıza 😇
Iscn 1Ezgiii takip edin şiddeti artarsa yada düzenli gelşrse doğum sancısıdır suni sancı aldım ama benimde adet sancısı gibi başladı ilk sonra belden vurdu
Sevib 1Ezgiii Ben suyum geldi sandım ama nst bağlanınca sancım çıktı bel ağrısı bide alt tarafımda baskı oluyor regli ağrısının 3 katı gibi bişey
mervegemen- 1Ezgiii ben 37 de gittim sancı cikmadi yoktu da zaten. 37 +2 oldu bugün sanci hafif olmaya başladı. Ani batmalar adet agrisi gibi ağrılar 2 günde nasil degisti hemen. Anlamadim
Sevib Iscn çok teşekkür ediyorum halen evdeyim doğurmadım sancı gelip gidiyor doktpr 2 günü bulur demişti hastanede geçirmek istemedim
Sevib 1Ezgiii çatı muayenesinde doğum sancısı başlamış dendi ama çok başındasın dediler herhalde 1 - 2 günüm daha var doktorlarda bişi demedi
Iscn Sevib vardır inşallah daha bn 3 cm açıklıkla 4 gun gezdım tabı oncesını bilmiyorum belki haftalardır öyleydi dikkat edin yine inşallah sağ salım kucagınıza alırsınız😇
Sevib Melos1 alt tarafımda baskıyla regli sancısı gibi birde ishal gibi oldum canım o şekilde anladım
Sevib mervegemen- benimde dün muayenem vardı sancı 1 tane çıktı gecesine öyle daha fazla sancılandım mesela
Melos1 Sevib ya bendede bianda karın ağrısı ishal oluyor bi kaç gün oldu suanda yok amaa. Birde beyaz akıntı oluyor sendede varmı?