Blblanne Selam kizlar reglime daha 15 gun var. Korunmadan iliski yasadik esimle bebis istiyoruz . Çok baş, bel, karın ve kasık ağrım var. Sizce hamile olma ihtimalim var midir daha cook erken biliyorum ama agrilarim olunca bi acaba mi dedim
kadifemsii Blblanne hamile olsanız bile bu saydıklarınızın onunla bi ilgisi yoktur. Rabbim nasip eder inşallah
ayse12211 Canım benimde reglime 15 gün vardı. Çok aşırı göğüs ağrım vardı. Göğüslerim kopacak gibi ağrıyordu yavaş yavaş başlamıştı sonra ağrısı artınca acaba hamile miyim deyip regl günü gelmeden test yapmıştım. Ve hamileydim. Herkes çok şaşırmıştı adet tarihin geçmeden nasıl belli oldu nasıl anladın diye
Zeyna27 ayse12211 mutlaka adet öncesinde kalmış olup üstüne görmüş olabilirsin canım millete umut dolu mesaj vereyim derken yanlış yönlendirme yapma
Zeyna27 Blblanne canım yumurtlama gördün mü daha çok erken yumurtama günün. Falansa olabilir çooookkkk erken
Veraleyl Zeyna27 alakası yok benimde ilişkiden 2 gün sonra reglime 13 gün filan varken belirtilerim başlamıştı üstüne görme filan olmadım çünkü daha öncesinde korunuyorduk ilk denedigimiz ay hamile kaldım
litfenama Yumurtlama gününde bazen böyle belirtiler oluyor. Siz çalışmalara ara vermeden devam edin. Stres yapmadan bekleyin regl gününüzü :) umarım güzel haberi alırsınız
Meri3220 Blblanne ayse12211 Bende aynı şüphelendim çünkü mide bulantım olmuştu ve göğüs hassasiyeti. adet olmama net 10 gün varken idrar testi yaptım ve silik çizgi çıktı kan vermedim negatifse stres yapmamak için. Tam adet günümde net çift çizgi gördüm çok şükür
Blblanne Meri3220 benim suan dinmek bilmeyen baş ağrım var hafif mide bulantisi ve kasiklarimda agri. Psikolojik mi oluyor ben anlamadim test alip yapmak istemiyorum. Uzulurum sonra diye adetime 13 gun var suan
Meri3220 Blblanne üzüleceksen hiç yapma o zaman boşver strese girmene gerek yok, zaten ne kalmış şurada bekle biraz daha hakkında hayırlısı olsun inşallah
kadifemsii Eylulgunes44 daha regline 15 gün varmış . Bu saydıkları yumurtlama belirtisi olabilir ama regle 15 gün varken daha bebek oluşmaz ki bu belirtileri göstersin. Yoksa evet bunlar gebelik belirtisi ve başka birçok şeyin belirtisi 🌸
Eylulgunes44 Blblanne bunlar belirti ama psikolojik olabilir canım bu kadar erken belirti vermez çünkü