Zumraasel Esilapoyrazannesi Büyük abdestini zi kaç günde yaptnz neler yediniz 2 gündür doğum yapmsm halen wc gidemedim kabızlıktan ne yapsam
kadifemsii Esilapoyrazannesi rabbim bağışlasın inşallah. Çok geçmiş olsun . Peki kaçıncı haftada doğum oldu birde sıkıntılı bir süreçmiydi
Esilapoyrazannesi kadifemsii 38+5 te oldu süreç olarak ameliyat esnasında hiçbişey hissetmedim ama sonrasında karın ağrılarım oluyor dayanılmayacak gibi değil tabi
Bulutsmommyy Sütün hemen geldi mi? Gelmediyse neler tavsiye ediyorsunn? Bende 10 gün sonra ikinvi sezeryanımı olacağım. İlk cocugm mama ile büyüdü hiç sütü olmadı.. yine korkuyorum emziremeyeceğim diye..
Esilapoyrazannesi Bulutsmommyy Allah’a şükür ikisinde de hemen sütüm geldi gelmesi için neler yapışır o konuda pek bi fikrim yok
ktnzehra49 bende 34 haftalığım 2 sezaryen olcak nedense bi korkuluyum ya aralarıda çok yok kızım şimdi 19 aylık ağrım çok olur diye korkuyorum
Esilapoyrazannesi ktnzehra49 ben ikindin çıktım ameliyattan şuan ağrılarım biraz daha azalmış durumda ağrıdan korkma Rabbim yardım ediyor
Melos1 Zumraasel canım normalde boool su tuvalete cıkarıyor ama sezeryan sonrası ne kadar işe yarar bilmiyorum. Sen bol su tüket bence
Esilapoyrazannesi Zumraasel ilkinde tam hatırlamıyorum ne zaman çıktığımı ama bunda ne zaman çıkarsam yazayım size
secoz Zumraasel ben 29 kasımda yaptım doğumu 4. Gün büyük tuvaletimi yaptım. aslında yapamazdım kaynanam kuru kayısı ve kuru siyah üzümü kaynattı komposto yaptı gün içinde 3 bardak içtim içindeki taneleri de yedim akşamına yaptım söylemesi ayıptır 🤭 tavsiye ederim Hem kabızlıkta yapmadı kayısı suyu
ktnzehra49 Esilapoyrazannesi Rabbim evlatlarını sana bağışlasın inşallah bi an önce doğsam da rahatlasam çok ağırlaştım eski dikiş yerlerim çok kaşınıyo bi an önce doğmak istiyorum