Yavasi Kızlar 33+4 haftalık hamileyim bazen bebeğim tekme atarken makatta hissediyorum sizdede oluyo mu
Busra2013 Yavasi ben hareket hıssetıgımden berı cocuk asagıda atıo cok nadır hobekte hıssedıom 23 den berıde makata vuruo ıdrara cıkıom hep hareket edınce doktor normal dıo
gullcannn Yavasi Evet canım oluyordu. O haftalarda iyice orda hissediyorsun ben bazen çıkacak gibi hissediyordum benim o haftada baş aşağıydı kafasinı ellerini hissediyordum resmen. O dönem sormuştum doktorum çok normal demişti merak etme🌸
Mltm07 Yavasi benim aksine yorulunca çok daha fazla oynuyor 😅 önceden yorulunca hissetmezdim şimdi tam tersi yorulunca çok sert vuruyor aşağıya baskı yapıyor
gullcannn Yavasi Olabilirde olmayabilirde. Donmese de artık o haftalarda yaptığı hareketleri tekmeleri çok net hissedebilirsin. Aslında hareket ettiğinde neresi nerde anlaşılır. Ya da kursaginin orda oturunca kafasimi ayaklarimi var gibi
Yavasi gullcannn valla ayaklarını hissediyorum yatiyo gibime geliyo bana daha dönmedi sanki bakalım çarşamba günü randevum var sorucam