Melos1 37+1 oldum gündüz tık yok suanda cosuyor içerde. Artık canımıda acıtmaya basladı vajinamdan cıkıcakmıs gibi normalmi kızlar?
Sude-96 Melos1 37+3 benimkide öyle gündüz çok az geceleri parti yapıyor içerde ve evet vajinamda çok başlı oluyor bazen yürüyemiyorum normal bunlar bu haftalarda
Belacivciv Melos1 Ay aynıymış günümüz😅 Benim de öyle akşamları, gece falan daha çok hareket ediyor bir de hareket ettikçe vajinada ağrı sancı oluyor 🤷🏼♀️
Sude-96 Melos1 olabilir belkide prova falan yapıyordur 😂😂 bence bazen çok baskı yapıyor ağırlığını veriyor oraya bebekler ondan öyle oluyor 😂 pozisyon değiştiriyorlardır belkide geceleri yada dediğim gibi parti time 😂
Melos1 Sude-96 baskı oluyor zaten wc den cıkamıyorum 😂 artık iyice büyüdükleri içinde can acıtıyolar ama o bile hosuna gidiyor insanın😂 annem hep der bebeğin akıllısı annesi ya uyuyacağı zaman yada yemek yiyeceği zaman uyanır diye bunlarda öyle demek😂
Belacivciv Melos1 Hadi sağlıkla doğsunlar inşallah🌸 Tarihi bilmek daha güzel dimi ya ben belirsizliği hiç sevmiyorum😅
Belacivciv Melos1 Bence daha iyi ya diğer türlü sürekli acaba doğuruyo muyum diye tetikte kalıyor insan😂 Derin nefes alıyorum eşim diyo ki noluyo sancı mı geldi😂
Mltm07 Melos1 ay o bendede var vajinaya aşırı baskı oluyor 😰 çok yürüyüp hareket ettiğimde özellikle aşırı derecede ağrıyor