Melegim45 33 haftalık gebeyim bugün sanki özel bolgemde karnımdan bişey inmiş gibi oldu ağrı vurdu geçti 5 dk sonra bidaha sancı vurdu gecti boyle olan varmı bilginiz varmı
Derin0712 Melegim45 bnde 34 haftad iki nts griyirum suanda sanci var uyuyamadim bir saatte 5 kez wc gittim gecmesini bekliyorum bnmki karnimin slti bacak ici ara ara bel kisminda zonklama sanci seklinde aymi ne tutuluyormus bugun dogurmam insallah
Selinkn Melegim45 aynılarını yaşıyorum bende 34+5 haftalik gebeyim biyle nasil soyleyim afedersiniz sanki boyle elini kolunu alttan çıkartıp tekrar içeriye giriyormuş gibi yani anlatılmaz yaşanır ve sık bir sekilde oluyor bugun doktoruma da sordum normal diyor
Cilek_16 Melegim45 Canım bende 33üm arada bebiş toplanıyor karnım sertleşiyor bazen sancı saplanıyor bu dönemler sanırım normal doğuma hazırlanıyor rahim yalancı sancılarla.hatta bugün karnım toplanınca çok korktum doğurıyorım sandım
JafarLeila Suni sancı herhalde🤔 daha yeni 1 yıl oldu doğuralı, unutmuşum tüm yaşadığım stresi, endişeyi.
Sevinc86 Beden ve Bebek doguma hazirlaniyor o hafdalarda o sancilarin Hepsi normal bana bi sanci geliyordu bacagima vuruyordu oldugum yerde kaliyordum
Sevinc86 Melegim45 Yok ya korkma öldürmüyor 😂😂😂 yasiyorsun Hepsi geliyor geciyor benim kiz 2 yasinda 🧿🤲🏻 Simdi bida hamileyim
DamlaNur29 Melegim45 sancı oluyor arada banada dün yaşadım bende 33 +4 üm magnezyum kullanıyrm etkisi büyük yoksa daha cok agrım olur