Acemi_anne61 Clostiridium bende doymuyodum herkes bana sen nasıl kilo almıyosun demiştir hayatım boyunca şimdi ayı gibiyim 🤷🏻♀️ ilk defa hayatımda doktorum bana cok kilo almışsın dedi😏 dikkat etmek lazımmış meğer 😂
Sude-96 Clostiridium bende de oldu bi dönem 30 lardan sonra kesildi iştahım 😂 ye boşver tabii çok abartmandan ama gebelik sonuçta bu yani😂
Cilek_16 Clostiridium ben kalktım poğaça yapıyorum Serengeti ineği gibi yemek yiyorum biri beni durdursun 🤗😂😂
Clostiridium Acemi_anne61 gönlüm normalden yana ama bakalım.Sağlıklı gelsin de çok da önemi yok aslında.Carsamba doğumu konuşalım dedi bakalım ne diyecek dr hanım:)
Acemi_anne61 Clostiridium aynen öyle. Bana doktor doğum zor olur kilo alma artık dedi de 😂 niye zor olsun ki ya
Aysila-1 Bendr aşırı iştahsızım kızlar hiçbir yemekten keyif alamıyorum bazen ağlayasım geliyor. Bayılarak yediğim şeyleri bile canım istemiyor 20.haftamdaym geçer sandm ama geçmiyor da bakalım nolucak. İştahsızlık da çok kötüymüş 😢
babygeldi Clostiridium Dolu dolu bir yemekten 2 saat sonra 3 gün yemek yememiş gibi midem kazınmaya başlıyor😂😂