Minik1Civciv 10+2 yim dün geceden beri belim ağrıyor şimdi çok şiddetli ağrıyor yürüyemiyorum oynatamıyorum kendimi sizde de oldu mu lütfen napıcam ölüyorum ağrıdan 😢😔😔
Yeliz2134 Minik1Civciv benimde çok öyle oluyodu adet günlerin geliyor yaa ondan gebeliğe tm uyum saglayamadi için öyle oluyor karında ağrıya bilir korkma temizlikten değil 16 haftalrimda daha alıştım acımadı ondan sonra
Minik1Civciv Asyaveannesi36 tehlikem vardı ablam gelip yaptı sonra daha leke görmedim üç haftadır yapmıyordum dün gece hafif ağrıyordu dedim iyiyken yapayım birden oldu tutulmuş gibiyim hareket edemiyorum çok ağrıyor kalçama doğru geçer mi yarına kadar
Muriahmet Arkadaşım cok ayakta durdugun icin eğilip kalkmak birde temizlik yapmışsın cok dikkat etmelisin o yüzden agrıyor
Minik1Civciv Muriahmet mopla sildim kovayı da masaya koydum eğilmiyim diye ama birden oldu ağrısı anlamadım kendimi oynatamıyorum şu an
Minik1Civciv Muriahmet teşekkür ederim dikkat edeceğim bundan sonra leke gelecek diye korktum gelmedi çok şükür
Minik1Civciv Muriahmet progestanı kullanmayı yeni bıraktım kimseye de muhtaç olmak istemiyor insan yapmak zorunda kaldım
Diloss_14 Minik1Civciv içini ferah tut oluyor ara ara ve şüpheleniyoruz ondan mı bundan mı diye ama hamilelikte bence heryer ağrıyor garip bir şekilde benim de 1 saat önce başladı yeni geçti 12 haftalık yattığım yerde