Sevalctnkaya35 Kızlar birsey sorcam izmir de yasiyaniniz varmı bilmiyorum ama dün Buca kadın doğum ve Hastalıkları hastanesine gittim orada kendi doktoruma görünecektim tam sıra alırken oradaki sıra numarası veren kadın Yücel dalbasi diye bir doktoa verdi sirasi az diye neyse gittim hemen aldı kimsede yoktu onun hastası bana direk ne vardı dedi bende geçen hafta keseyi göremedim de keseye görmek istiyorum dedim oda direk ultrason a soktu dedi 5 haftalik haftaya gel kalp atışını duy dedi lakin bana ne ultrason görüntüsünü verdi ne başka bir ilaç verdi normalde kendi doktorum ben ilk düşük yaptığım için ilaç verecekti bu hiç birşey deMedi yani hiç beğenmedim o doktoru bide benim hesaplarima göre 6+6 günlük hamileyim orada nasıl 5 haftalik oluyor bi akıl verin bana 😊
Necla06 Sevalctnkaya35 geç döllenme olmustur belki. İlaçlara kalp atışını duyduktan sonra başlayan doktorlar da var BELki o doktor da öyledir. Siz dusuk yaptığınızı söylemiş miydiniz doktora ?
Suhus000 Sevalctnkaya35 usg makinasından da değişiklik gösterebiliyor bir de sen istemeyince çoğu doktor görüntü vermiyor iste her doktorun da vermezse vermesin ama sen yine de bi görüntü de bana verebilir misiniz de verirler
Sevalctnkaya35 Suhus000 normalde veriyorlardi bu doktor direk zaten hiç birşey demeden ekranı bile göstermedi bana kendi baktı hemen kalktı