atikilknur99 İstanbulda ayrıntılı ultrason yaptıranlar ne fiyata yaptınız ve hangi hastanede yaptınız
Cglnrskmk atikilknur99 Zeki Şahinoğlu na yaptıracağım, doktorum önerdi. Araştırdım gidenler de memnun kalmış. 600₺ tek gebelikte
Semanurelkun Ben de İstanbul’dayım, yaptırıp yaptırmamakta kararsızım, en uygun yer 500 tl o da uyduruk bi hastane
atikilknur99 Semanurelkun bende kararsızım 2li test tek yaptım diğer testlere gerek yok dediler bide ayrıntılı yap istersen dediler araştırma yapıyorum siz hangi testleri yaptınız acaba
Cglnrskmk atikilknur99 ben tüm testleri yaptırıyorum sonradan pişman olmamak için. İkili test temiz çıktı üçlüye gerek duymadım. Ayrıntılıyı merak ediyorum açıkçası bebeğin tüm her şeyine bakılıyor gelişimi, organları vs. Sonuçta bu dönem bir kere olacak. Şeker yüklemesi de yaptıracağım Allah korusun bir şey çıkarsa önceden önlem almak için.
Semanurelkun atikilknur99 ikiliyi de yaptırmadım ben, doktorum boyuna suyuna gelişimine bakıyor her şeyi normal diyor, gayet iyi görünüyor çok şükür, 21 haftalığım 452 gram bebişim, kararsızım ama yaptırmak da istemiyoruz açıkçası
Cglnrskmk atikilknur99 internette çıkıyor yazınca anadolu sağlık merkezi diyor. Ama fetusprenetal adında bir klinikteymiş Bağdat caddesinde.
Elifsensu Dilek62 Türkiye de ne ücretsiz ki bu olsun? milletin kanını nasıl emsek diye düşünüyorlar her gün
Yeniannee25 Bu ayrıntılı ultrason mecburi değil mi yaptırmama hakkımız var mı. Doktorum bana hiç yaptırmak ister misin demeden direkt sevk verdi daha teşekküllü bir hastaneye bende mecburi diyerek gidicem pazartesi 🤔
lunam Semanurelkun doktorunuz renkli bir şekilde kalbine damarlarına da bakıyor mu? Çünkü asıl mesela orada malesef, boyu posu değil. Ben ayrıntılı yaptırmasam bilmeyeceğim bi problemimi öğrendim o şekilde. Allah tüm bebişlere annelerine sağlık sıhhat versin inşallah, yine de hafife almamak lazım.
TueAltunta atikilknur99 ümraniye de doç dr erbil çakara yaptırdım 380 tl inanılmaz memnunum kesinlikle ona gidin