hs_mutluluk16 Kızlar doğumdan sonra yara olmaması ve emzirmede zorlanmamak için öncesinde ne gibi önlemler alabiliriz?
ay-se hs_mutluluk16 soğanı ortadan yarıp sür demişlerdi bana harika oluyormuş sorun olmuyor dedilerdi yapacak vaktim olmadı ama araştırın bence çok diyen oldu
Seymaayyy hs_mutluluk16 kantaron yağı gerckten çok iyi her konuda göğüs ucu kremleri okadar etkılı degıl malsef ve olduğundan fazla pahalı kremler ben elde organık yapılan kantaron yağı kullanıyorum :)
mercimeginannesiiii hs_mutluluk16 Ben 19+2 yim ama şimdi sen göğüs ucları çok acıyor. Karnıma kakao yağı ve Hindistancevizi yağı karıştırıp sürerken göğüs uçlarına da sürüyorum. Acısını azalttığını düşünüyorum. Kantaron yağı ve zeytinyağıda çok faydalı olur bence.
sulemete hs_mutluluk16 eczaneden almıştım evde vardı zadevital marka. İlk bebeğim de göğüslerim çok yara olmuştu bu gebeliğim de ise şimdiden çatlama ya başladı sürdüğüm gibi yumuşacık oluyor çatlaklar gidiyor doğum yapınca da sürerim
Seymaayyy hs_mutluluk16 geçti sanırım çünkü Güneş ışığında baya bekletiyorsun cıcgıde bu mevsimde bulunmaz diye düşünüyorum benim annem yapmıştı kıpkırmızı renge dönüştü organık olduğuda rengınden bellı oluyor fıkır amaçlı 🤗
Minicikkiz hs_mutluluk16 Doktoruma sordum. Meme ucunu tam verirsen birşey olmaz. Kreme vs gerek yok dedi. Ebede bana kendi sütünü sur nemlenir demişti 😊