Annesininumudu ymr bende kullandım afedersiniz ama hem ishal yaptı hem dıskim simsiyah ti başka yan etkiler de yaptı doktoruma sormadan bıraktım yarın randevu var diyicem doktora içim de rahat etmiyo icmedigim için
ymr Caglaaa dışkınız koyu renk oluyor mu acaba ? Yan etkisi olarak yazıodu benim öyle oluyor normal mi
ymr Rasev idrar ve dışkınız koyuysa doktora söleyin diyor benim öyle oluyor 😔 bırakmam mı lazım ilacı
Caglaaa ymr benimde öyle simsiyah kömür gibi ama bende doktoruma söylemedim internetten araştırdım normal yazıyor her sayfa
lulu_ ymr evet o hapı bende kullanıyorum ve doktorum normal olduğunu söyledi.hatta ilacım bittiğinde bir iki gün icemedigimde normale döndüğünü de gördüm.ama ishal tarzı olursa ve 3 günü geçerse karin ağrısı ile birlikte devam ederse mutlaka doktorunuza danışın ..beni doktorum o şekilde uyarmıştı .
Gamze612 ymr benim de cook koyu renkli ama doktora aoyleme geregi bile duymadim, normal diye biliyorum demir alioruz neticede vucuda
ymr Annesininumudu banada günde iki kez iç dedi. İshal oldum ama ilaçtan mı bilemiyorum. İdrar ve dışkım çok koyu oluyor yan etkilerine baktım doktora söleyin diyor
Annesininumudu ymr öyle olunca ben bıraktım çünkü tam mide bulantim geçti dedim hap ları kullanınca geri başladı
dlaragur Evet simsiyah olur demir ilacı oldugundan, korkmayın. Hatta bende 1hafta ishal 1hafta kabıza bile neden olmuştur 😅
Caglaaa ymr canım ilacın içinde yan etki diyor ama genelde herkeste oluyor ben içen ve dediğin gibi siyah olmayan pek kişi duymadım açıkcası sende normal olarak gör şuan olmadı kontrole gittiginde doktoruna sorarsın birde daha önce de bu konu konuşuldu burda yine herkes siyah normal olarak gördü şuan için rahat olsun
dlaragur ymr 6,5 aylık hamileyim bide ben günde 2 kez kullanıyorum demirim çok düşük olduğundan dolayı. Tabiki hala o simsiyah görüntü devam ediyo 😅 ama belli bi süre sonra kabız,ishal geçiyo merak etmeyin 😊
iclal Koyu renk dışkı normal zamanda sorun ama demir hapı kullandığınızda normal. Yıllardır dönem dönem kullandığım için biliyorum ve doktorumdan öğrenmiştim. Korkmanıza gerek yok.