Lulikli BirPatiSever yataş twiny aldım dün her yerde fiyat yükselmiş ama gittigidiyorda hala 298 lira satıcı da yataş düşünüyorsan kaçırma canım
BirPatiSever Lulikli aynen benim de yataş twiny kafama daha çok yattı. Ama internetten almaya çekiniyorum aslında. Sahte olabilir diye. Yataşta da 480 lira çok fark var kararsız kaldım. Teşekkür ederim ☺️
Lulikli BirPatiSever gittigidiyor, hepsiburada,n11 gibi yerlerde satıcı orjinal onaylıysa korkmadan alabilirsiniz 😊 Şimdiden hayırlı olsun 😊
Umudayolculuk36 BirPatiSever canım şüphesiz yataç twigy yatak 2 yönlü kolay kullanım biri yeni doğan biri 6yaşa kadar kullanım kesinlikle düşünme bunu al derim 😎
BirPatiSever Umudayolculuk36 twiny almaya karar verdim de internet alışveriş siteleriyle yataş mağazaları arasında çok fiyat farkı var, sahte olmasından da çekiniyorum internette. O yüzden kararsız kaldım
mercimeginannesiiii BirPatiSever Yataş ninni sünger yatak ve yataş twiny sünger yatak twiny nin yorumları daha güzel. Yatağın inceliği de park yataklar için ideal gibi görünüyor. Şuan trendyolda çok pahalanmış n11 de falan çok daha uygun fiyatlı satılıyor.🌸
Umudayolculuk36 BirPatiSever hiç birşeu olmaz camım ben hepsiburadadan aldım faturasına kadar verdiler kapıda teslim imza kontrol ettim aldım