Gulsurmeli zeeynepp19 Merhaba annemiz, ekip arkadaşlarıma durumu bildirdim sorunu çözmeye çalışıyorlar. Kısa bir süre sonra normale dönecektir. Keyifli forumlar 🌺
Anne3434_ zeeynepp19 çıldırıyorum ya onca yazı yazıyorum yanlışlıkla klavye kapanıyor ve başka yere bastığım için aniden bütün yazdıklarım gidiyor deliricem
Acemi_anne61 Gulsurmeli bu ilk defa olan birşey değil ki sorunu çözmeye calıssınlar yakalasık iki aydır böyle ama çözülmüyor
zeeynepp19 Acemi_anne61 bugün kapanma olayı daha bi sıklaştı sanki şuan bunu yazarken bile 2 kere reklama tıkladım geldim🤦🏻♀️
Acemi_anne61 zeeynepp19 valla bazen aşırı derecede oluyor gerçekten. İlgileniyoruz deniliyor ama düzelen birşey yok ben de anlamadım. Kaç kere baştan yazmak zorunda kalıyoruz🤷🏻♀️
Kumru_ zeeynepp19 kapanmasi ve ikide bir kendi kemdine büyük küçük harf yapması 🤦kısacık bir yorumu yazmak 5dkmi alıyor artik
Lavantakokusu Kaç defa yaptığım yorum klavye kapanıp reklama tıkladığım için gitti ve vazgeçtim yazmaktan tekrar. Cidden can sıkıyor artık. Bir ara Arama kısmı yoktu herkes aynı konuları açıp duruyordu şimdide bu klavyenin birden kapanması başladı
Eski9 zeeynepp19 Yemin ederim uygulamadan soğuma sebebim sırf bu yüzden sık girmiyorum artik çok sıkıcı oldU gerçekten ayıptır ya 😤 dünya kadar yazı yazıyorum hop klavye gidiyor reklam geliyor uygulamadan cikiyorum bütün yazdığım gidiyor bu sorunu lütfen düzeltin