MerveMustafaKaraku Aliceindunyasi weewell temassız aldım doğum yapmadığım için bebeğime kullanamıyorum ama eşimle her gün test ediyoruz doğru sonuç veriyo her seferinde. Oda sıcaklığı banyo suyu mama sıcaklığı da ölçüyo olması çok güzel. 130 liraya aldık ama değer
anneee Aliceindunyasi weewell temassız ateş ölçer aldık bizde 155 tl ye. İlk 15 gün bebeğim enfeksiyondan ateşlendi iyi ki de almışım kurtarıcı oldu
CansuDemir Biz Medisana 48610 uzaktan ateş ölçer aldık.Eşimin iş yeri hediye puanlarıyla aldık geçen sene o zaman fiyatı piyasa da 100 tl küsür bir şeydi.Aynı markanın bende koldan ölçmeli tansiyon aleti de var. Ateş ölçeri 30 ölçüm hafızalı, sıvı-hava-yüzey-ortam ölçümü var.Dereceyi C veya F olarak tercih edebiliyorsun,sanırım bu alman üretimi olduğundan var. Ben medisananın iki ürününden de memnun kaldım.Aynı markayı almanyada yaşayan teyzemler de kullanıyorlar.
selen8sefam Aircase temassız Ateş ölçer aldık su sıcaklığı mama sıcaklığı termometre olarakta kullanılıyor 🙏
nrcnmrt MerveMustafaKaraku uyguna almışsın canım 150 den aşağı değil benim baktığım yerler. Baybmall internet sitesinde yok kalmamış glb
MerveMustafaKaraku nrcnmrt internet sitesinde dijital ürünler satmıyolar canım. Babymall mağazası yok mu yakınlarınızda