Ezgis54 Ozlem42 benim eşimin de sperm sayısı düşüktü 4 milyon morfoloji %1 di. Üroloji doktoru vitamin vermişti 3 Ay kullan tekrar bakalım dedi şükür 3.kutuya yeni başlamıştık ki haberi aldık. Bazı vitaminler gerçekten etkili oluyor demekki
Ezgis54 Ozlem42 evet doktor bu değerlerle imkansız değil ama zor demisti Rabbım nasip etti. Ama eşime verdiği o vitaminin de etkili olduğunu düşünüyorum
GamzeDurmus Ozlem42 bir gebenin günlüğü sanırım sizi paylaşmış uygulamada duyduğunuzu yazmışsınız siz misiniz o 🥰🥰😂
Deletedmom_7 Ozlem42 evet ya ağustos bebeleri😂 valla cok sevindim sağasalim kucaklarimiza aliriz inşallah 😊💕♥️
Deletedmom_7 Ozlem42 perşembe günü baktırdığımda 32.10 du. Araya haftasonu da girdiğinden gidemedim. Bir de bu perşembe gideceğim bakalım bir haftada ne kadar artmış 😊 Siz test yaptırdınız mı?
Ozlem42 Deletedmom_7 yaptırdım bende 1 gün gecikmede 45 çıkmıştı bende pazartesi vereceğim tekrar kan
Mrs_Demir Ozlem42 adetüniz ne kadar gecikti (silinik çıkmış o yüzden sordum) ama muhtemelen gebesiniz sağlıkla alın kucağınıza inşAllah