Spinal için değil epidural anestezi için ek ücret isteniyor ayrıca şahsen geneli asla tavsiye etmiyorum inanın spinalden korkmaniz genelden sonraki çekeceğiniz ağrılar için çok gereksiz. İkisini de olmuş biri olarak söylüyorum ilk dogumum tansiyon dolayısıyla genel oldu inanılmaz zordu şiddetli bir acı ve ağrıyla uyandım nazlı bir insan değilimdir ama çok kötüydü çocuğu gözüm görmedi hatta hatırlamıyorum bile pek çok ani narkozun etkisinden. Bütün işlemleri beden kendinde olduğu için hissediyorsunuz bastirmalar vs yani ben çok zorlandım ve ilkinde genel olduğum için ikinci doğumda çok stres yaptım o acıları çekmekten korktuğum için. Kesinlikle spinal istiyorum dedim doktoruma. İkincide ameliyathaneye indik ekip çok iyiydi guleryuzle karşıladılar bütün korkum uçtu gitti anestezi doktoru çok iyiydi ne bele vurulan iğneyi hissettim ne bir acı zerre kadar acı yok ben dokunmalari dahi hissetmedim doktor başlamış haberim yok hemen çıkardılar bebisi 10 dakikada. Ayrıca bebgimi gördüğüm o ilk an paha biçilemez bir andı harikaydı. Zaten bebeği gordukten sonra hafif anestezi ile uyuttular Dr dikiş yaptığı için zaman geçsin diye. Odama çıktım kendimdeydim bebeğim geldi kendimdeydim sabah ameliyat oldum ikindide ayağa kalktım bebeğime kendim baktım ben giydirdim altını ben açtım rahat yürüdüm evde bile hiç yatmadım. Ama ilk doğumda bir hafta salonda yatak açtılar bana iki büklüm yürüyordum çok zordu yani. O yüzden herkese tavsiyem spinal olun korkularınızi yenin aksi durumda zaten doktorlar hemen uyutuyor kendinizi onlara emanet edin önce Allah’a tabiki inşallah hayırlısıyla çok kolay güzel bir doğum geçirirsiniz. Korkutmak için yazmadım ama gerçekler bunlar genel anestezi spinale göre çok daha zor spinal korkmaya değmez bir operasyon.