Turankader Bende ilaç kullanıyorum şuan ana doktor dedi baya ilerleme var yarım yarım kullanıyorum şuan haftaya kontrolum var yine
1papatyahikayesi Kızlar kaç haftalıkken oldu tiroit sıkıntınız ve ilaç kullanmaya başladığınızda değeriniz kaçtı
Diloss_14 1papatyahikayesi 6 haftalıkken 24 dü 26 gün ilaç kullanıp kan verdim tekrar 3 e düştü sükür
1papatyahikayesi Diloss_14 ben şuan 25 haftalığım geçen ay 3.7 idi yüksek dedi şimdi 2.9 çıktı hala yüksek diyor canım sıkıldı sizce ilaca başlar mı pazartesi kontrole gideceğim
Diloss_14 1papatyahikayesi benim 3 ama hala ilaca devam ediyorum bırakmıcaz dedi ama değerin iyi suan dedi 12 haftalık olmama rağmen 3 ay sonra çağırdı yani her ay görmeye bile gerek duymadı
TueAltunta 1papatyahikayesi evet ilaç verir çünkü hamilelikte o değer 1,5 - 2 aralığında olmasını istiyorlar
Cilek_16 Bende haşimatho tiroidi var ergenlşğimden beri korkma bi sıkıntı olmuyor ilaç dozun ayarladığı anda düzene giriyor üstelik ben çok yüksek dozlarda kullanıyorum 2gğn 2005gğn 150lik kullanıyorum
Gaye01 Benim gebelik öncesi vardı gebe olduğumu öğrendiğimde 4.15 çıktı 75 lik euthhyrox kullanıyordum zaten değişiklik yapmadı salı tekrardan gidicem bakalım . İlk 3 ay 2.5 altında olması gerekiyormuş