emasskaraman Kapı süsü önerileriniz neler acaba oğlum olucak ama doğumuma daha var şimdiden bakmaya başladım 😌😌
gulin-35 emasskaraman valla ınstagramda cok sayfaya sordum hep 250 den kapı actıkar sonra cıcek sepetınden tahta olanlardan soyledım 29 tl gıbıydı fıytı ısımı gordu gayet guzel geldı fıytına gore zaten hastanede taktım eve gelınce bıraz taktım oda yapmadım daha cunku kaldırdım kenarı eger bu sekıl kullancaksan ordan bak derım ama odasına sıreklı ascam dersen daha kalıtelı bıseyler bak
Merve-bebek El emeği olsun isterseniz insatgrmda Bir sayfa var birsurumalzeme diye ordan herşeyini alıp ben evde yaptım hem çok uyguna geldi hemde el emeği oldu ürünleri çok kaliteli geliyor gerçekten çok memnun kaldım ben
emasskaraman Merve-bebek el emeği olsun isterim ama bir de kızım var 3 yaşında onunla nasıl yaparım bilmiyorum ama bakıcam o sayfaya daha uyguna geliyorsa kendim yapabilirim kızımla birlikte 😌
emasskaraman gulin-35 hastanede kullanacağım oda yapmayı düşünmüyorum şuan evet mantıklı olabilir teşekkürler