Denal Dilan4731 bence nik minik başla diğer türlü agirlasacn yapamayacnndogumu bile tetikler bekleme haftanın geçmesini ozaman baktın dolap kirlesnmis dıştan yine s zaten detay li yapmissin
zeeynepp19 Dilan4731 evet yavaş yavaş yap sonlara doğru birikmesin ben bugün birden çok yüklendim hepsi bitsin diye duştan çıkınca uyuyakalmışım çok yorulmuştum ama bundan sonra birden değil yavaş yavaş devam edicem
Dilan4731 zeeynepp19 cnm okdr yüklenme zaten hamilesin yani her gün bir yer ben hamile olmasam bile hepsini bir yapmam cnm her gün bir yer bir haftada biter işim yani
Dilan4731 Derminode bnde Kimseden yardım istemem canım kız kardeşim var annemde ama kendim yaparım ya daha iyi oluyur
Dilan4731 Asyaveannesi36 bencede cnm bide annemler kayananamlar derken evdede fazla durmuyorum ancak yaparım yani
Dilan4731 Aneebebek cnm zaten her yeri birden yapmam iki buçuk yaşında kzım var e günlük temizlikte var tatbiki her gün bir yer en azından ağır gelmez bana da sonrada bir üsten geçerim dolap dışı koltuk örtüleri nevresimler sil süpür
Guney16_Enes21 Dilan4731 Ben aslında yakın olsun doğuma diye beklettim çünkü sezeryan olacağım için 38de doğum yapacağımı netleştirmiştik doktorumla
beatiful_25 Dilan4731 Bende 29+1 haftalık gebeyim. Nasipse Ocak ayında detaylı temizliğe başlamayı düşünüyorum. Doğum Şubat’ta temiz kalır öyle
Glser Dilan4731 daha erken birde gerek yok sindi zorlanmaya 36 dan sonra başlayın hem doğuma kolaylık olur
Mminikmucizemmm Dilan4731 kendinizi iyi hissettiğinizde yapın bence ben 36 yı bitircem artık gram enerjim kalmadı annemi götürüyorum yardım için 🤦🏻♀️ Yardım edecek biri yoksa bu haftalara bırakmayın