Burcubayram Kızlar fitil progestan ağız yoluyla alınabilir mi doktorum vajinal yol ile almamı istedi etkisi daha yüksek oluyormuş öyle ama korkuyorum ağız yolu ile almak istiyorum faydası olurmu ağız yolu ile alsam
Sevgibirkan Burcubayram banada doktorum vajınadan al demişti ama ben ole kullanamadım doktorumda agızdan al ozaman dedi oşekilde kullandım
Arashsn Burcubayram vajinal almak sizin icin daha iyi olacaktır ağızdan alınınca acayip yan etkileri oluyo bide bende önceden fitilden cok korkardım ama asla korkmayın anlamıyorsunuz bile
BirMuallime Burcubayram ağızdan almanız yan etkiye yol açabilir mide bulantısı kusma baş dönmesi vs uyku da yapıyor baya. Vajinal alınca bunlar olmuyor ve daha etkili oluyor hastanede yattığım zamanlar 8 saat arayla veriyorlardı ama doktorum evde sabah akşam almamı söylemişti. Geçmiş olsun
Burcubayram Sevgibirkan ağızdan alınca etkisi olumlu oldumu birde günde kaç defa içmem lazım eczaneciler yazmamış kutuya
Sevgibirkan Burcubayram yanı benim ilk 100mg di sabah ögle aksam alıyodum 200mg cıkarınca sabh ve gece yatarken aldım 2ay kullandım duzenli
181019 Günde kaç defa alacağınızı dr a danışın. Ben 2 kere aldım bir arkadasım 3 kere aldı yerı geldı. En Dogru kararı dr verır.
181019 Burcubayram dr oyle yazmıstır o zaman reçeteye. Uyku öncesi almak daha iyi aşırı halsiz ve baş dönmesi yapıyor uyku da yapıyor
Burcubayram 181019 aynen doktorda iç hemen uyu dedi ama ağızdan alsam etkili olurmu fayda göremem diye korkuyorum
BirMuallime Burcubayram o zaman o şekilde alın , gece alacağınız için de çok yan etki olmaz diye düşünüyorum fazla halsizlik yapıyor çünkü , şifa olsun inşallah
Minnaksercecik Burcubayram 3. Kutum halen ağız yoluyla alıyorum fitil daha etkili diyorlar ben 1 aydır lekem geliyor onun için kullanıyorum ilaç içince mide bulantısı Bas dönmesi ve uyku yaptı
Sevgibirkan Burcubayram ozamn gece yatarken koyabilirsin benımde 1tane ye dustugunde gece içebilirsin demişti yan etkiside olmasın dye tabı siz doktorunuza yıne sorun