Berivanalkan04 Hanımlar kaç haftalikkrn bebeğinizin cinsiyetini öğrendiniz benim bir buçuk yaşında bir oğlum var ve 11+3haftakik gebeyim acaba cinsiyeti beli olurmu ben hiç birşey hisetmiyrum ama çok kızım olsun istiyorum 😁benimle aynı haftada olanlar varmi
Minigin_annesi0 Berivanalkan04 14. Haftamda öğrendim kızımız olacak. 18+2 olduk bende hep erkek istiyodum ama babası kız istiyodu babamızın istediği oluyor 😆🥰
Berivanalkan04 Zma oğlumda 21haftalikken öğrendim ben göstermiyordu tam kendini maslalah çok erken bende 14de gitmeyi dusunuyorum
Klcaysgl 12+5 de gttim erkek dedi ama çokda ümitlenme dönedebilir böyle durumlar dedi doktorum o yüzden bu ay sonu 17 haftalik olunca kontrole gidince öğrencem inş
Zma Berivanalkan04 sanırım gittig.doktor kemik yapaisindan dahi anliyormus .evet kıyafet Alicam ama tekrar bir gidip netlestireyim dedi .doktor.degismez dedi ama nolur n olmaz
Leylaakdkr 13 haftalıkken öğrendik ama erkeke 11 de bile belli oluyomuş kızda eminnolmak için bekliyorlar biraz
Elanurgvn61 Berivanalkan04 18+1 de öğrendim oğlum biraz inatçı çıktı 🤣 Rabbım gönlüne göre versin canım