Mom-0 Melikeo yaa sen çook yaşa emi 😂😂 ayn öyle valla banada dediler ben asla koymam dedim. Bananee sizin yörenizde öyle bir gelenek olabilir. Ama benim umurumda değil. Ki benim dünyaya bir çocuk getirmem mucize gibi birşey oda tüp bebek olucak 2.bile düsünmüyorum. 1tane yeter. O yuzden her şeyi kusursuz olsun icime sinsin istiyorum. Aslaa kimseye musade edmem. Benim ne yaşadigimi ben bilirim. 9 ay ben cekicem sonuçta. Babasina bile musade etmem belki isim konusunda. Çünki herseyi icime sinmeli. Ben o ismi asla kabul etmem dedigimde çok ayiplamişlar beni. Umurumda bile değil
JafarLeila Melikeo oğlumun ismini eşimle biz seçtik, şimdi 2ci kez hamileyim yeni öğrendim. Kayın babamı kaybedeli 2ay oldu, eşim erkek olunca onun ismini koymak istiyor, bende bişey demedim, koyarız olursa… Amma bence kız🌸
2022melisa Bir ben değilmişim kaç gündür sinirden uyku Uyuyamıyorum eşimle cinsiyeti öğrenir öğrenmez eşim yasir koyalım babamın adına yakın olsun hemde abimin oğlunun adı babamın adı dedi var nasıl olsa zaten anlamı da yok adının dedi Yaşar bu arada ismi söz mü söz dedi riskli bi hamilelik geçiriyorum annemlere gelmek zorunda kaldım annem bakıyor ben buraya yatar yatmaz isme müdahale etmeye başladılar vede becerdiler eşimle birbirimize girdik yaşar olacak diyo 40 gündür annemlerdeyim adam bi kere gelmedi bi ihtiyacım var mı sormadı ama kayınvalidem yaptı çok istiyo kocasının adını hakkım helal değil ilk fırsatta kayınpederle konuşacam ben çocuğum erken doğmasın diye ugraşiyorum onlar isim derdinde
Anne3434_ 2022melisa benim kaynanada baskı yapıyo babanın adını koyun diye ben kocama dedim asla olmaz kayınbabam da koymayın dedi zaten ama hala kaynanam inatlaşıyo bende onla inatlaştım ve kocamın adıyla birlikte kendi istediğim ismi koydum Ömer Akın oldu oğlumun adı ne istiyor bu kaynanalar bizden anlamıyorum
Anne3434_ Melikeo kayınbabamın adını kabul etmeyip kaynanama niye senin kocanın adını koyuyomuşum kendi kocamın adını koyarım dedim ve (eşimin adı Ömer) Ömer Akın koyduk çocuğun adını 😂😂😂 hatta nakışlı tulumunu kendi ellerimle işledim inat olsun diye 😂😂😂😂
2022melisa Anne3434_ sırf eşimle ben bir karar aldık yaa onu hazmedemedi hazır evde bende yokum aklına girdi neymiş baban adını istiyor oğlum yasiri duyunca morali bozuldu felan feşmegan eve gidince kayınpederle konuşacam ben bide 8 yıldır bu insanlarla beraber oturuyorum akraba lar ne dermiş ne annesinin adını koymuşum nede babasının kini istiyor muşum adam bi anda düşman kesildi bana annesinin adıda kezban yaa şu zamanda kaldımı böyle isimler niye anlamıyorlar
2022melisa Anne3434_ ayy bende mi kocamın adını koysam ki kız ken derdim oğlum olsa adı yusuf olsa diye rabbim eşimi yusuf verdi cok-da iyi biri ama insanlar onun iyi niyetini kullanıyor
Anne3434_ 2022melisa hep böyle oluyor zaten benimkide saf bana gelince şeytan kesilir ama anası babası kafasına vursa ağzındaki ekmeği alırlar niye böyle bunlar anacım
Merve_bulut_55 Melikeo Yiğit Kağan koyucaz bizde 😊 eşim koyalım istersen dedi ama kayın pederim kendi ismini sevmediğinden koydurmadı 😅😅💃💃💃💃
Ozge Benimkinin daha cinsiyeti belli değil. Ama eltimin bir oğlu bir kızı var ve ne kayınvalidemin ne de kayınbabamın adı kondu. Arada eşim şaka yollu söylüyor annemin babamın adını koyarız diye ama ben büyük gelinleri koymamış ben niye koyayım diyorum valla 😂
biaslanannesi1 Ecekoraymom1722 senin kayinbabanin ismi biraz farklı yine benim ki idare eder anlatamıyorsun ki insanlara sanki zorundayiz
Ecekoraymom1722 biaslanannesi1 🤷♀️valla artık yıldım 32 haftadır söylene söylene değiştiremedim zihniyetlerini saldım çayora mevlam kayıra onlar basri desin onlara inat bende koray derim olur biter 😅