Kubraoguzhan Arkadaşlar doğum yapalı 42 gün oldu kanamam hala kırmızı taze kan şeklinde devam ediyor. Artık can sıkıcı olmaya başladı zaten yoruluyorum halsiz kalıyorum bir de ekstra kanama zorluyor. Doğum yapan anneler kanamaniz ne zaman bittii
PembeLia Kubraoguzhan Dikişleriniz düştü mü acaba düştüyse ne zaman düştü, kanama kişiye göre değişiyor diye biliyorum.
Hatunnn Kubraoguzhan bnce doktorunuzla bi gorusun bukdr kansiz kalmanizda iyi olmaz bi kontrole gitmenizde fayda var
Gulsenkaragoz Kubraoguzhan canim 40 başinda da oluyormus oyle bi kac gun siddetli geliyo sonra kesiliyor 1 2 gun bekle eger azalmzsa doktoruna git ben saglik ocagindaki hemsireme sormustum oyle dedi
Kubraoguzhan Hatunnn iki aya kadar olabilir dedi ama içim rahat etmiyor kime sorsam en fazla 40 diyor
Hatunnn Kubraoguzhan yok uzun surebilir ama hani ayni kirmizilikta ayni siddettede olmaz diye dusundum
Kubraoguzhan Gulsenkaragoz Tamam canım sagol bu durumda eş ile münasebet durumunu nasıl yaptınız bitmesini mi beklediniz
Gulsenkaragoz Kubraoguzhanevet canim bitmesini bekle ilk dogumun galiba sezeryan oldun heralde bakalim hasta hemen olcakmisin
Kubraoguzhan Gulsenkaragoz Aynen inşallah olurum süt zaten kesin korumuyor adet olmayı istiyorum en azından yumurtlamayı hesaplayabilirim
Gulsenkaragoz Kubraoguzhan aynen oyle canim ama korunma yonteminide ayarla bence ne kdar ayarlasanda hep bir suphe kaliyor insanin icinde