AhsenAdaAda Kızlar detaylı ultrasonu eğitim ve araştırma hastanesinde yaptıranınız var mı? Ücret ödediniz mi? Şimdiden teşekkür ederim 🌸🌸
deletedmom27371 AhsenAdaAda 10 ocakta gideceğim fakat araştırma hastanesinin özel bölümündeymiş sanırım. Doktorumun arkadaşı olduğu için oraya yönlendirdi uyguna bakıyormuş arkadaş oldukları için 230 TL dediler
Eylull17 AhsenAdaAda ücretsiz de var özel bölümü ücretli dışarıya göre uygun benim yaşadığım şehirde 130 TL ücretsizde randevu bulmak zor baya önceden almalısınız ben 2,5 ay önceden bile bulamadım
Eylull17 deletedmom27371 bizim burada ki özel bölümde de 130 ₺ ydı randevu almistim ama ben vazgeçtim sonuçta radyoloji bölümü bakiyor
Ceyduygu deletedmom27371 Nasıl ya ilk defa duyuyorum devlet Hastanesi’nde para alındığını. Bence siz onu iyi araştırın
Eylull17 Ceyduygu devlet hastanesi demedi zaten kimse araştırma hastanesi normal muayene ücretsiz ama özel prf. Doktor ücretli
deletedmom27371 Ceyduygu yok devlet değil canım araştırma hastanesi fakat özel bölümüymüş doçentmiş yani. Doktorumun yakın arkadaşı olduğu için oraya yönlendirdi normalde çok pahalıymış ama yakın oldukları için uyguna bakıyormuş
Ceyduygu deletedmom27371 Aa araştırma hastanelerinin özel bölümü mü oluyormuş. Hangi hastane İstanbul’da mı
deletedmom27371 Ceyduygu doçent ve profesörler ücretli bakıyormuş canım. Yok ben Tekirdağda oturuyorum fakat Edirnede tıp fakültesi ve Araştırma hastanesine gönderdi doktorum. Hatta istanbuldan da gelen oluyormuş