Bartinanneleri740 Kızlar 21 haftalık olduk doktorum bebek şuan ters normal doğum için uygun değil ama doğuma kadar dönebilir dedi. Aranızda öncesinde ters olup doğuma yakın bebeği kanala dönen var mı acaba?
gldn065807 Bartinanneleri740 her gittiğimde başka şekle giriyor benim bebis daha çok erken bir pozisyona girmesi için bence
Asyaveannesi36 Bartinanneleri740 34 haftalığım hala dönmedi doktorum 37ye kadar bekleyelim bakalım dedi daha sizinki için çok çok erken
bebegimizibekliyoruz1 Bartinanneleri740 daha çok erken haftası 38 e kadar bile kaç kere dönüp duruyorlar ablamın bebeği de her kontrolde bi baş geliş bi makat gelişti 😂 o yüzden pek takma şu anlık bunu
Coldlittleheart Merhabalar bizde 31 haftalik olduk ters duruyor bebis sizdede mide kaburga kisminda agrilar baskilar oluyor mu bu hafta hissetmeye basladim
Seda9507 Bartinanneleri740 33+4 üm benimde henüz ters ama senin için çok erken. Bende geçen böyle bir post açtım 36 da 38 de vs dönen de varmış. Hakkımızdan hayırlısı
Kumru_ Bartinanneleri740 38e kadar fırıldak gibi dönüp durdu. En son 38de baş asağiydi inşallah böyle devam eder😂😂