Glshekr Merhaba arkadaşlar, detaylı ultrason ve fiyatları hakkında bilginiz var mı acaba? özellikle İstanbul Avrupa yakası için Ne kadar sürüyor? Nasıl ? Bir de üçlü ve dörtlü testi yaptırdınız mi yaptirdiginizda kaçıncı haftalardaydiniz ☺️🌸
aksu5334 Glshekr ümraniyede erbil çakar a gittim. Nakit 380 kartla 450 alıyo. Yarım saat 40 dakika kadar sürdü. Doç.dr kendisi gayet güzel ilgilendi ve açıkladı gerşeyi memnun kaldım. 23+1 de gitim ben.
Mrv1007 Glshekr cevizlibağ’da Ahmet Gül’e gittim, 800 tl ödedim. 40 dakika falan sürdü, memnun kaldım ben 💜
Melek34578890 Yarım saat 40 dakka kadar sürüyor. O testleri olmadım ben detaylıya girdim 3 4 gün önce. Uzun sürünce olumsuz biseyler mi var acaba diye tedirgin oldum ama meğer uzun sürüyormus zaten. Beylikdüzü birinci hastanesinde oldum 800 e yakındı sanırım.
Glshekr Melek34578890 Bende Esenyurt Reyapa gidiyorum fiyat aldım da 600₺ normal o zaman.Genel fiyatlar bu şekilde☺️ Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
Suzanne Yenibosna Ali ekiz 800 TL yaklaşık 40 dakika sürüyor bugün arkadaşım gitti bebek göstermediği in tam 1.30 saat sürmüş doktor her şeyine bakmış çok memnun kalmış
Glshekr Suzanne Bebeğin kendini göstermesine bağlı süresi değişiyor demek endişelenmeye gerek yok cok teşekkür ederim ☺️
_rukiye_ Glshekr bende oraya gitmeyi düşünüyorum da hangi doktora gidiyorsunuz bide muane ücreti nedir 🤗
Glshekr _rukiye_ Ben Gönül hocaya gidiyorum gayette memnunum ☺️ 140₺ muayene ücreti, ikili testi falanda orda yaptırdım 180₺ ydi o da ☺️
_rukiye_ Glshekr yaa çok uygunmuş ben oranın fiyatının böyle olduğunu bilmiyodum yeni hayat hastanesinde 300 e yaptırdım ikili testi 😕bundan sonra oraya gidicem inşallah
Glshekr _rukiye_ valla muayene ve ikili test ücreti iyiydi.Simdi de detaylı ultrason için geçen hafta 600 dediler bu hafta 780₺ istediler.Guncelleme yapmislar.Ama mediahouse da 500 kusur oraya gitmeyi düşünüyorum tek detaylı için 😌
_rukiye_ Glshekr ona da zam gelmiş demekki böyle testleri araştırıp neresi uygunsa artık orda yaptırriz napalim 😊😊