portakalcicegii Kızlar arkadaşım doğum yapacak. Pandemiden dolayı Oda süslemesi yasak. Bende sürpriz olarak kapı süsü yaptırmak istiyorum. Oda yasak değildir herhalde 😂 sizler yaptırdınız mı ? Nereye yaptırdınız? Ne kadara yaptırdınız ?
AlpAslanbabysmom portakalcicegii ben masal_perisi_bebeğim sayfasından yaptırdım çok hızlı ve güzel geldi öneririm 😊
Gkcgns portakalcicegii ben instagramda soner süs bebek diye Bi sayfa yaptırdım çok güzel modeller var bakmanızı tavsiye ederim diğer sayfalara göre daha uygundu hem
euphoria123 portakalcicegii bende geçen yıl eltim için yaptırmıştım instagramdan sabunhanim sayfasından fiyatı da uygundu şuan nasıl bilmiyorum ☺️
Cansumuratt portakalcicegii Makromege.design sayfasından yaptırdım canım resim atmasını bilmiyorum ama derin yazan yastıkla birlikte olan benim yaptığım çok memnunum herşeyi istediğim gibi yaptırdı 190 tl ye yaptırmıştım şimdi artmıştır belki 😇
Denyfk Bende İnstagram da damlaispunch a yaptırdım kapı süsü lavanta kesesi bir de yastık memnun kaldım gayet