aysigil Haftadayım çift yumurta ikizi herhangi bir kanamam vs olmadı ama doktorum doguma kadar progestanı fitil olarak kullanmamı söyledi erken doğum riski için var mı kullanan böyle?
duyguuudmr aysigil Bende çift yumurta ikizlere hamileyim en başından beri progestan fitil kullanıyorum ne zamana kadar devam edecek bilmiyorum ama herhangi bi risk durumum falan yok..
begonvilko aysigil benimki çoğul gebelik değil, herhangi bir riskim de yok. 19.haftama geldim, hala doktorum akşamları bir tane fitil at diyor. Seni korur, bir zararı olmaz diyor. Atıyoruz artık ne yapalım 😂
Kvsr96 aysigil ben 34. Haftamdayım çift yumurta benimde bi kanamam vs olmadı önlem amaçlı hep enjeksiyon olarak kullandım hâlâ devam ediyorum ekstra prulutonda yapılıyor ( fitil olarak 2 hafta kullandım kaşıntı olunca hep enjeksiyon oldu )
Cansumuratt aysigil benimde rahim kalp şeklindeymiş bende 34. Haftaya kadar kullanacakmışım canım ilk aydan beri kullanıyorum düşük erken doğum önleyiciymiş kasılmaları önlüyormuş
Bade88 aysigil ben de ilk üç ay progestan iğne(fitili kullanamamıştım)üç aydan sonra her hafta pruloton iğne. Erken doğum ve riskleri önlemek için kullanmıştım.