Bugüne gün verilmişti sabah erkenden hastaneye geldim ve tahlillerim yapıldı serum verildi ( gece bişeyler yemediğim için) . Hemşireler geldi ameliyat elbisem giyildi ve haydi gidiyoruz dediler 😊 Tabi baya sakindim çünkü panik yaparsam kesin ameliyat sırasında fenalaşırdım. Sakin bir şekilde ameliyathaneye geldim tabi heyecandan elim ayağım titremeye başladı ama kendimi sakinleştirmek zorundaydım . Anestezi uzmanım geldi ve hazır mıyız dedi derin bi oh çekip evet dedim 😊 Kollarını göbeğine sarılır şekilde yap ,çeneni göğsüne daya ve omuzlarını düşür dedi yaptım dediklerini . Batikon sürüyorum dedi ve iğneyi yaptı hiç ama hiç bişey hissetmedim kesinlikle ne ağrı ne acı, damar yolu bile daha can yakıcı. Neyse bacakların ısındığı zaman bize söyle dedi ve sıcaklık inmeye başladı ama hala hissediyodum uzandım masaya bacaklarımı kaldırmamı söylediler kaldırabiliyodum 1 2 dakika daha bekledik ve tamamen uyuştular . O esnada sondam takıldı ve hiç bişey hissetmedim. Örtüm örtüldü önüme ve eşim geldi yanıma en güzel yeri de burasıydı en azından yanımda beni sakinleştirecek biri vardı ❤️ Şuan hazırlıkların yapılıyo başlanmadı daha dedi aradan 5 dakika falan geçti ve hazır mısınız yakışıklıyı görmeye dedi ve oğlum çıktı ❤️ Allahım dedim ne çabuk 👶 Temzileyip yanıma getirdiler resimler çekildik ve oğlumla eşimi çıkarttılar dışarı. Benim işlemlerim devam etti Kist vardı bende onu aldılar. Ve odama geldim aynı felçliler gibiydim hiçbişey hissetmiyordum. Hemen oğlumu emzirmeye başladım . Aradan 1 saat geçtikten sonra kahve, kayısı kompostosu içtim . Aradan 5 saat geçti ve yürütme zamanı gelmişti en korktuğum yer burasıydı . Sondam çıkarıldı ve hiç bişey hissetmedim.Yavaş yavaş kalktım ve yürüdüm hiç ama hiç acım ağrım olmadı aynı normal doğum yapmış gibiydim . Ve bu mu yani dedim Allah’ıma bin şükür kolay geçti burası da . Ağrı kesicilerim yapıldı uzandım ve 2 saat sonra tekrar kalktım yürüdüm tek başıma yürüyebiliyorum artık . Oğlum yanımda ikimizde sağlıklıyız çok şükür 🙏 Rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin biraz uzun oldu ama herkese moral olucak bir doğum bence sakın ama sakın kendinizi korkutmayın 🙏❤️
Tavsiye olarak ise
- depend hayat kurtarıcı fazla kanamam olmamasına rağmen kullanıyorum
-kesinlikle hoşaf ve bol bol su için rahatlatıcaktır sizi
Acınız olabilir ama kesin yürüyün sizi daha da çok rahatlatıcak sakın yatayım demeyin.
- Sütünüz yoksa bile bol bol emzirin sütünüzü bebeğiniz getirecek
Aklıma gelenler bunlar şuanlık 😊