Evet kızlar ilk i normal doğum oldu benim Bebeğin eşinden yaşlanma vardı diye 37. Haftada suni sancıyla normal doğum yaptım gözüm çok korkmuştu normal doğumdan bidaha yapmak istemiyodm sonrasında bu gebeliğimde başıma gelmeyen kalmadı bebek gelişmiyodu küçük kalmıştı suyum bitti bitecekti kontrolüm vardı doktor suyun hiç yok Bebeğin eşi çok kötü durumda dedi yatırıyoruz dedi çok korktum tabi önce normal deniycez bebek dayanırsa dayanmazsa sezeryan dedi bende normali hiç istemiyodu m suni sancı takıldı 1 defa alttan bakıldı açıklık yokdu sonra doktorla konuştuk sezeryanı kabul etti ama ben her türlü ağlıyorum çok korkak bi insanım 🤣herneyse sontam takıldı doğuma hazırlandım amelyathaneye götürüldüm çok korktum herkes beni sakinleştirmeye çalışıyo devlet hastanesinde yaptm bu arada belden uyuşturdular bebeğim çıktı hemen o an çok güzeldi tabi benim amelyatım uzun sürdü doktor dedi iyikide sezeryan olmuşsun suyun hiç yok Bebeğin eşi çok kötü durumda kanam oldu biraz rahmim toparlanmamş daha doktor bidaha uzun bi süre gebe kalma dedi benimde hep Bebeğin eşinden kaynaklı sorun çıkıyo önlenecek bşey de yok sadece sıkı takip gerekiyor herneyse sonra uyuşukluk geçti o ilk ayağa kalkış çok kötüydü benim için ağladm kalkamadım yani gerçekten çok ,zor anne olmak kısacası kızlar doğumun ikiside çok zor benim için normalde sezeryanda birinin ilki diğerinin sonrası zor ama sezeryan daha zor sanki kızlar 3 gün oldu daha sütüm gelmedi düzgün emziremiyorm en zoru da bi çocuğu evde bırakıp hastaneye gitmek çok şükür eve geldim annemlerdeym 2560 gram doğdu miniğim darısı sizin başınıza inşallah 🥰❤🧿