Merhaba kızlar bu 3. Çocuğum 3. Sezeryan ameliyatım 37+4 te sancı ile acil gittim bebek kanala yerleşmiş doğuma alıcaz dediler kabul ettim bir saat içinde işlemler yapıldı diğer 2 sezryanım tam uyuma şeklinde bunda spinal oldum doğuma gireceğim zaman duygusallaştım ağlamaya başladım tabiki birazda korkuyor insan sonuçta ameliyat ve kızıma kavuşma sevinci karmakarışık duygular narkozu verirken hiç ağrı hissetmedim çekiştirmeleri hissettim sadece ama karnımı kesince bebeğin başının kanala yerleşmiş olmadığını söylediler iki kişi iki taraftan başını döndürmeye çalıştılar ameliyathanede bağıra bağıra doğum yaptım narkoza rağmen öldüm resmen ama değdi tabiki prensesimi görünce ağrılarım geçti kaygı başladı sağlıklı mı diye ultrason kilosundan da az doğdu prensesim 2875 doğduk her emzirmemden önce göğsümü sütümle ıslattım hiç yara olmadı göğüslerim çok şükür bu arada bakan kimsemiz olmadığı için zorlandık biraz dikiş ipim erken çıktı daha iyileşemedim hiç dinlenemediğim için ama Allah isteyen değerini gerçekten bilecek herkese nasip etsin bu arada spinal olacaklar bence kahvede götürsünler yanlarında ben götürmedim 4 gün çektim bpyun sırt ve baş ağrısı ameliyat yerimden daha çok ağrıdı okadar diyebilirim yani bizim doğum hikayemiz de böyle acı tatlı ekşi 🥰❤️