mathildaa Kizlar benim canim aylardir kokoreç midye cekiyor. Esime dedim hatta dogum yapinca 1 tam kokoreç 1 tepsi midye getir bana diye 😅 oyle bi yemek istiyorum… ama emzirirkende yasak mi bu tarz seyler? Sakatat vs
BirPatiSever mathildaa ben de merak ediyorum. Ama zannetmem ya yasak olsun. Gaz yapan asitli şeyler yasak olabilir tahminim. Bilgisi olanlar yeşillendirsin bakalım 🤔
Minikturtageliyor mathildaa bebeğin gazlı olmazsa kokoreç yiyebilirsin. Midyeyi sevmediğim için yorumda bulunamıyorum. ( hamilelik döneminde kokoreçi çok yedim)
Kbra240 mathildaa ayyy onlari benimde çok canım istiyor Of bol.acili kokoreç Allalhimmmm bayılırım ama yemiyorum zararliymis 36 haftadayim bende 🤦♀️
mathildaa Minikturtageliyor yaa 38 haftalik oldum bi ceyrek yesem mi 🥲 doğurdum dogurcam cok canim cekiyiii🥲
Minikturtageliyor mathildaa vallaha ne çeyrekler ne tümler gömdüm bir bilsen 😂 eğer sıkıntın sorunun yoksa bence ye ya bir şey olmaz Allah’ın izniyle. Doğum yaptım bebem öyle gazlı ki baharattan her şeyden uzak kaldım
mathildaa Kbra240 38 oldum bende gözümün önünden geçiyor valla. Hatta kokorecciye diyip direkt ısırmak istiyorum oyle fantezilerim var 😅 38 olduk
mathildaa Minikturtageliyor yaa dr esimin yaninda dedi yeme diye, canim cekiyor diyorum vicdan azabı çektiriyor bana ya bisey olursa diye 😅 onun yüzünden yiyemedim 😅 yarin kontrol var dr a sorayım bari
mathildaa Misa34 sucuk yersin aslinda kuzum guzel kizartippp. Dr mu dedi yeme diye ? Guzel güvenilir kasap sucuğu. Ben yedim baya 😷🙃
Misa34 mathildaa Ne biliyim.bisey olursa vicdan azabindan olurum diye korkuyorum . Oglum dogsun buyusun onunla yerim 😁😁😁
mathildaa Misa34 içine sinmiyorsa aynen bebisini bekle 😁 bende kokoreç midye sakatat yemedim ama sucuk yedim valla baya 🙈
rgk mathildaa gebelik şekerim var 3 aydır diyetteyim öldüm bittim. yasakları dinlemem yeter artık😂 kız geçen canım bazlama arası kuru soğan çekti düşün o haldeyim😂😂