Sedarda Kızlar nasılsıniz,nasıl gidiyor?Başladınız mı bebişlerinizi hissetmeye?Göbüşler ne alemde😊cinsiyetler belli mi?Baş ağrısı yaşıyor musunuz kızlar, bu akşam çok fazla ağrım var bnm direniyorum bakalım inşallah ilaç içmeden gecer😊
ArenAsilmomm Sedarda 18+5 im baş ağrısı değilde kasık ağırlarım bel ağrılarım var buna şükür diyelim 🤭 https://resimyukle.io/g/gBgD5sb6I9 Bu da geçen hafta dan 😍🧸
anonymous Sedarda 19+1 den selamlar🙋🏻♀️ sürekli değişen bebitomun cinsiyetiyle en son kızda kaldık 4 gündür hareketlerini hissediyorum baya kurtlu bebişim yerinde duramıyor bende sırıtmaktan 😄 insanların içinde gülümsüyorum o hareket ettikçe çok değişik birşeymiş 😍 şuan bile kıpır kıpır ne napıyor içerde meraklar içerisindeyim😅
Gamze1351 Sedarda bnde 19 +2 haftaligum bnde hissediyorum harketlerini kıpır kıpır çok güzel ikinci gebeliğim bnm bnmde bel ağrım ve karın ağrım oluo ☺️
Sedarda ArenAsilmomm yaaaa😍maşallah çok tatlisiniz💞benim de tek taraflı,çekilme gibi kasık ağrılarım oluyor arada.Saglikla kavuşalım insAllah
ArenAsilmomm Sedarda benim enfeksiyona bağlı ağrılar 😒 amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım insallah 😊😊❤️🔥
Aselinkooo 19+0 dan selamlar olsun 2.grbeliğim 15den beri ara ara hissediyor gibiydim ama net değildi bugün bariz hissettim çok şükğr😍 bendede bacak arası ağrısı çok oluyor yürürken yatarken dönerken falan. Magnezyum yazdı sağlık ocağında ki doktor. 17+larda gitmiştim kontrole Plesenta aşağıda demişti kordonda arada olduğu için cinsiyet tahmini de yapmadı 😄 20.haftada tetanoz yaptırıcakmışım. Bakalım idare ediyoruz diyelim güzel olsun. Sonu
Sedarda anonymous ayy o hali bilirim ya bigün usta geldi eve elektrik için,ilk o gün kıpırdadı adamın suratına bakıp saf saf gülüyorum adam da bana bakıyor ne gülüyo bu safidik der gibi🤣🤣ama çok güzel bi duygu💞Rabbım isteyen herkese nasip etsin🤲
anonymous Sedarda amiiin inşaAllah, Allah kalbi annelikle yanıp tutuşan bütün kadın kullarına tattırsın bu duyguyu, evlatsızlıkla da evladıyla da sınamasın🤲🏻
Nazirellam Kızlar benim de aşırı baş ağrım var ve kasıklarım ara ara aşırı ağrıyo 18+3 beni yaşlandırdı yavrucağım vallahi ,ilk çocuğum bende ismini koyamadığım kıpırtılar hissediyorum ❤️