BuseGamze Göğüs hassasiyeti ve akıntı var reglime 12 gün var erken gebelik testi yaptım bişey çıkmadı
Melikeakarsu BuseGamze 12 gün var diyorsun nasıl çıksın 🤦🏼♀️🤦🏼♀️Bekle son 5 gün kala yap erken gebelik testini
Sedarda BuseGamze regl bittiği gün yumurtlayip hamile kalsanız bile(benim öyle oldu)12 gün kala testte çıkması imkansiz.Benim 4 gün kala hayalet ötesi bi çizgi çıkmıştı zar zor görüyordum ki dediğim gibi reglimin son günü yumurtladim ben
sehrengiz_8 BuseGamze 12 gün kala bu belirtilerin olması imkansız zaten yumurtanız yeni çatlamıştır ne ara döllensin
Mihriballim Belkide hala yumurtlama donemindesiniz gebelik şuan için olması imkansız daha çok çok erken değerlendirmeye devam edin . Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah
BuseGamze Mihriballim pepap uygulamasından regl takibimi yapıyorum ve yumurtlama dönemim bitti ve 2 gün aralıklarla değerlendirdim anlam veremedim.
BuseGamze Melikeakarsu biliyorum erken olduğunu söyledim eşimede olsun sen yap ben yine test alırım ozaman dedi 😂
Mihriballim BuseGamze erken gebelik testini geçtim şuan kanda bile çıkması zor Biraz sabredip olmadı kan verin hiç değilse emin olmuş olursunuz neredeyse iki hafta var daha reglinize
Btl-Als BuseGamze İçinde kalmasın yap bence testini illa çıkmayacak diye birsey yok korunmadığın sürece hersey olabilir sanki eskiden yumurtlama takibi diye birsey mi vardı..