Ilayda_masal Merhaba kızlar 6 aylık hamileyim eşimle isim konusunda çok tartışıyoruz esim Azad olsun diyor bende umut istiyorum olmaz diyo çıkıyor tmm umut Azad olsun diyorum yok olmaz çocuğu sevmem kucama almam felan diyo çok zoruma gidiyor akil verin lutfen
Askiletotomsu Ilayda_masal Azad da kötü umut da . Son dönemlere kadar çokça fikir değiştirirsiniz zaten Takmayın kafanıza lutfen
Hayallerim95 Ilayda_masal valla azad ismi daha güzel senin ismin yine havası var canım benim ki de Abdülhamit e taktı ne yapsam ne etsem vazgeçiremedim mecbur onu koyucam kavga etmekte biyere kadar üzülen biz oluyoruz erkekler bunda biraz takıntılı oluyor belki hayali vardır koysun bence sizde kabul edin güzel isim yani tatlıya bağlayın ☺️ Bu arada burda olumsuz yorum yapanları dinlemeyin kimisi can sıkacak şeyler yazar sonuçta sizinle eşiniz arasında bi isim için birbirinizle inatlaşmayın☺️ ben inatlaşmayı bıraktım eşim cok mutlu ikinciyede siz koyarsınız inşallah 🥰
Dryakbts Hayallerim95 abdülhamit mi kaderdaşım😂😂 benimkide tutturdu abdulhamit olacak😂 ya yapma çocuğa olmaz diyorum anlatamıyorum bari alparslan koyalım diyorum bakalım nolcak😂
Hayallerim95 Dryakbts off evrt ya ne yapsam vazgeçiremedim ben bende dedi ona vallahi Alparslan olsun bari dedim bi ara ikisi arasında kaldı 😅 Ama Abdülhamit diye tutturdu bende kabul ettim artık ne yapayım ya kavga etsem elime bişey geçmicek öünkü sonradan ısınmaya başladım en azından anlamı güzel☺️ Benim ki Abdülhamit hayranı 😬
ilyesta Kucağıma almam sevmem nedir ya böyle adamları baba yapmayın sonra goruyotuz haberlerde olanları!
Dryakbts Hayallerim95 benimkide öyle sorma ya. 😂Evet instlaşınca olmuyor bende yorumsuz kaldım artık. Herkes dalga geçiyor ama napalım el mahkum😂