mrvgnydin Kızlar merhaba, 12.haftadayım bugün çok çiğköfte istedim ve yedim valla bi güzel😍. Doktorum hiçbir şey yasaklamamıştı ama etraftan çok duydum çiğköfte yemek iyi değil diye. Sizce bir zararı olur mu ? Size ne söylendi bu durumla ilgili?
Melikeakarsu mrvgnydin onun yerine kendine kısır yap 😂😂çiğ köfte disardan etsiz alsan dahi ne bilim ne kadar sağlıklı temiz mi 🤷♀️🤷♀️
mrvgnydin Nazlimom Melikeakarsu valla ilk defa yedim hamileliğimde uzun zamandır istiyordum daha fazla dayanamadım😂😂
mrvgnydin Yoncaasakin bende öyle duydum dışardan alırken özellikle sordum zaten etsiz değil mi diye normalde de etsiz alırdık önceden ve satıcı etli yasaklandığını söyledi bi kerelik yedik bakalım😂😂
mrvgnydin Melikeakarsu yaaa üzüldüm şimdi🥲 oralarda yok mudur satan acaba bazen türk restoranları cafeleri olabiliyor ama
mrvgnydin Melikeakarsu gerçekten çok üzüldüm keşke elimden bir şey gelse, kendiniz yapabileceğiniz bir tarif mi bulsak size napsak 🥰🥰
ikicocukmeselesi mrvgnydin canım bende ilk hamileliğimde istediğim zaman tükettim, şu an piyasada satılanlar sait vesaire zaten etsiz, bence etli olanından yemediğin sürece yenebilir
RMeryy Çiğ ürünleri yemenin zararı olacağını okumuştum çiğköftenin etli olanı, suşi, salam gibi şeylerin. Bulgurdan yapılan çiğköftenin zararı olacağını sanmam zira bende yedim dün 😅
Seda5885 mrvgnydin ben hiç çigkofteyı sevmezdım suan yemeden duramıyorum tek ıstegım cıgkofte aklıma gelfıkce delırıyorum