Ozge343 Bebeğim 10 günlük oldu ilk 3-4 gün sütüm gelmiyordu şuan geliyor çok şükür ama emzirirken bebeğimin genzine kaçıyor boğulacak gbi oluyo çocuk neyapmam lazım bilemiyorum 🤦🏻♀️
Hilal-95 Ozge343 silikon uc kullanablırsın dicem ama ona alışıncada bebek zor bırakıyor bnmkide 17 günlük silikonla veriyorum bıberna alıştığı için bunuda bırakamıyoruz smdı
Elifgoktug1 Ozge343 göğüs pompası alıp sağım yapabilirsin ben öyle yaptım hep baska türlü boğulacak gibi oluyordu oglum
Aysenur___ Ozge343 ilk önce pompa ile biraz sağılıp öyle enzirin demişti bi doktor Elinizle de sağabilirsiniz
Ozge343 Hilal-95 Ben hem biberon hem meme veriyorum aslında ikisininde tutuyor silikon ucumda varda zorlanır diye vermedim oşekilde
Hilal-95 Ozge343 bende sağıyorum kuvezde kaldığı için biberonu unuturdum zorla silikon ucla bnm göğüs ucum cok büyük braz alamadı ucla rahat emıyor ama uc kayıyor felan bazen belkı tazikli gelmesinide engeller dene istersen
Ozge343 Elifgoktug1 aynı bnm kzimda öyle oluyor korkuyorum emzirmeye busefer. Normal göğüs pompası var almştm elektrikli değil ama olur mu yinede abca