Onurbunur Kızlar iç bacak vajina altı ağrı var yattığımda dönerken bağdaş kurup oturunca bir çok harekette acayip derecede ağrı var neden olduğunu veya yaşayan var mı
Fmerve Onurbunur bende iki gündür aynı şeyi yaşadım doktoruma sordum muayene olmam gerek dedi akşam üstü gittim çok şükür sorun yoktu sizde gidin kontrole birfe rahimde kasılmalarım felan oldu ara ara
Ttgsm Onurbunur benim de 26. Haftada başladı yürümem zorlaştı iç bacak ve resmen vajinamdaki kemikler kırılıyor gibiydi anca öyle tarif edebiliyorum acımı hemen Dr a gittim fitil başladık bebis yerleşmiş kafası baskı yapıyordu sancılar için de ilaç magnezyum falan 30 haftadayim hala aynı yuruyemiyorum bile artık sizde dr a Bi gozukun isterseniz
Ronahii_anisaa Bende 35 hafta ligim aynısını yaşıyorum çok zorlanıyorum bide basurum bı anda çok fazla çıktı doğuma engel olur diye çok korkuyorum:(
Onurbunur Ronahii_anisaa günümü zorlaştırıyor gece dönene kadar canım çıkıyor ayakta kıyafet giyemiyorum doktora gitmedim daha sormadım da
Mervbeder Onurbunur soda fındık muz ama bunlar yeterli olmuyor ilaç dediğim de bitkisel ilaç normal değil
Ayten-ercan Kızlar bebek kanala girdiği zaman ağrıyor bebek baskı yapıyor ve bu doğum yaklaştığı zaman normal kabul ediliyor ben şu an 39+4 olduk kaç haftadır çekiyorum ve uyuyamıyorum ama normalmiş
Koskafadime Benimki 32 haftalık bebek kanala girmiş aynı belirtileri bnde yasadm doktora gittim. Heran doğabilir dedi erken doğum olabilir dedi progestan ve pruluton iğne verdi nasil oldum acaba merak ediyorum hala geçmedi tekrar gidicem doktora
Zeynepp97 Onurbunur Benimde 24. Haftada başladı ya 25+1 deyim hala devam ediyor ben gittim doktora erken ama çatı ağrısına benziyor dedi alttan muane etti kanama vs yok dedi bol bol su içip dinlen doğuma kadar dedi
Mrvmrtglc Onurbunur aynı durum bende de var . Bir aydan fazladır var . Öncen sol bacağımda başladı bi ara yürüyemeyecek kadar ağrıdı hatta iki bacağım da. Doktora söyledim magnezyum verdi içiyorum ama sol bacağımdaki kasılma ağrısı geçmiyor. Bence sıcak tutun bacağınızı o iyi geliyor
gamzegurr Onurbunur canım bende 30.haftama girdim bende yaklaşık 1 aydır çekiyorum söylediğin şeyleri 2 hafta önce doktora gittim normal olduğunu söyledi bebek baskı yapıyo ve artık büyüyo iyice herhangi bi problem söylemedi bana magnezyuma başladım
Zeynepp97 Onurbunur Vajinamda böyle kemik ağrısı gibi elleyince vs bir ağrı olmuyor ama yürürken hareket ederken yatakda dönerken vs baya ağrıyor