yaseminan Gureltgc ilk baktığımda erkek gibi geldi ama o çıkıntı bacak kemiği bence bacağının arası boş kız gibi
Zarifhnm1 Asil28 ilkinde başı yuvarlak kız gibi hatları ama alttaki resimdeki burnu çenesi keskin erkeğe benzettim 🙈 doktor tahmin de bulundu mu
Asil28 Zarifhnm1 12 ve 13. Haftalarda yüksek ihtimal erkek dedi, 17. Haftada kız dedi. Aralık sonunda detaylıya girecem o zaman net belli olacak. Bir şeyler almak istiyorum alamıyorum sağlıklı olsunda cinsiyet çok önemli değil
Zarifhnm1 Asil28 16 haftalık şuan ☺️ Ama en son 12-13 haftalarda gitmiştim tahmin etti kesin değil dedi bir sonraki gelişte belli olur dedi
Zarifhnm1 Asil28 o zaman bebeğin 1 hafta önden gidiyor son adet tarihinden hesaplıyorum ben ama kontrollerde 2-3 gün önden çıkıyor Gine’de karışmasın diye son adetten gidiyorum
Asil28 Zarifhnm1 bendede 6 gün önde gidiyor. İnşallah sağsalim kucağımıza alırız. Ben ilk bebeğimi kaybettim o yüzden bunda hep diken üstündeyim
Asil28 Hilal56 doktorum iki hafta üst üste erkek dedi, 17 haftada gittim kız dedi. Detaylıyı bekliyoruz şimdi