Zehraspl ilknurdemirkol ben humada yaptirdim 300₺ vermistim simdi zam gelmis ve 350 ₺ olmuş akif yilmaza gidiyorum eger takipli hasta degilseniz once doktora kkntrole girin zaten gunu geldiyse istiyolar ultrasonu
Zehraspl ilknurdemirkol neee😳😳😳 bende bizim hastaneye pahali diyodum valla daha pahalisi varmis demekki
cansuasena1 Bende Hüma da yaptırdım Erşat Batmaz doktorum. Gayet özenli bi şekilde bakıldı hatta fakülteden daha uygun fiyata 😇
Elifffnur ilknurdemirkol bugün girdim detaylıya🥰 çok şükür her şey yolunda 🙏 doktordan da baya memnun kaldım her şeyi uzun uzun anlattı güler yüzlü esprili 🤗 bebeğimi bu kadar ayrıntılı görmek paha biçilemez bir duyguymuş. Çok şükür sağlıkla kavuşalım inşallah 🙏🙏
ilknurdemirkol Elifffnur inşallah sizin adınıza çok sevindim 😘😍 bizde biran önce ayrıntılı görürüz inşallah 🤗 renkli resmini veriyormu net bi remini verdimi size
Elifffnur ilknurdemirkol renkli resim vermedi 3 tane net siyah beyaz ultrason fotoğrafı verdi. Cd vermiyorlarmis biz baştan sona telefonla kayıt aldik