Siyahgokyuzu Bu sayfadan alisveris yapan varmi bir iki kisiyi gordum ama yinede fikir almak istedim.. fiyatlari uygun geldi biseyler almak istiyorum ama dolandirilmayimda😂 Alisveris yapanlar malllari nasıl ayni urunmu geliyo fikir istiyorum
Lavantakokusu Siyahgokyuzu ben 3 defa alışveriş yaptım çok memnunum öneririm, aynı gördüğünüz ürün geliyor
Onurbunur Siyahgokyuzu ben aldım yakın zamanda post açmıştım gayet iyiydi hatta fazladan bir tulum bile göndermişlerdi tabiki harika derecede kumaş yumuşaklığı yok ama yinede fiyatına göre gayet iyi ben beğendim 👍🏻
annembabam Siyahgokyuzu az önce bende buralarda gördüm seveni cokmus 👀🙏🏻Ben de denemek için aldım birkaç parça . Memnun kalırız diye düşünüyorum . Bilginiz olsun diye size e bebek ve minicity i öneririm. Buralardan epeyce aldım , güvenim tam . Naçizane tavsiyem tabi 🌻
Siyahgokyuzu Onurbunur Lavantakokusu Peki tele indircegimiz bi sitesi varmi yoksa google uzerindenmi alisveris yapiyoruz
Onurbunur Siyahgokyuzu ben google üzerinden sipariş verdim saat 15 ten önce verdim hemen kargoya verildi ertesi gün geldii hemen
Siyahgokyuzu annembabam bende e bebekten aliyorum 🙈 ama bu sayfada bi uygun geldi denemk.lazim maglum devir tasarruf devri🙈🙈🥰
guzelbebegimmmmm Siyahgokyuzu biiirrsüüürüü kıyafet aldım buradan ve gayet iyiler. Çevremki bütün hamile arkadaşlarıma söyledim onlar da aldılar