Asil28 Selenarall çevremde mide bulantıları devam edenler hep kız oldu. Bende de erkek dedi 12 ve 13. Haftada 17. Haftada kız dedi. Ancak benim mide bulantılarım çok olmadı ve 12. Haftada bitti. O yüzden kız mı diye sordum
ikramomm Selenarall valla gerçekten zor inşallah çabuk geçer bu zamanlar ben daha çok başındayım kusmayı da hiç sevmem parmak atıp rahatlatlayanlara da özeniyorum valla tek istediğim sabahtır çubuk kraker su bu kader 🥺🥺
Hamisannesi Selenarall kraker ye sürekli başka da çaresi olmuyor ilerleyen zamanlarda düzelir insallah biraz sabır
Seherdmrkl Selenarall ben de öyleydim canım aynı senin gibi yemek bile yapamıyordum bırak yemek yemeyi. Sen bugünden itibaren gece uyumadan iki tane al iki üç güne etkisini gösterir inşallah ☺️
Bsra-tasan06 Selenarall bende de etki etmedi bir süre sonra doktoruma söyledigimde serum içeren bi reçete verdi ve ilacı degiştirdi gidip o reçeteyle serum takılıp en azından 2 3 gün kendime geliyordum :( allah yardımcımız olsun hepimizin bugünlerde geçer inşallah
Seyma_ck Selenarall doktorunuza danışın yine de ama benim doktorum gece yatmadan 2,ertesi gün devam ediyorsa bulantı öğlen 1 şeklinde önerdi.Baktınız hala devam ediyo sonraki gün akşam da 1 alabilirsiniz yani günde 4 tablete kadar izin var
Arashsn Selenarall prilami gece uyumadan 2 aç karnına almaya dikkat edin sabah da uyanır uyanmsz bi tane alirsanjz zamanla etkisini görüyorsunuz